New Skipper Coaching
De navigatie naar uw succes

Reviews

UWV klant/bewindvoerder
Mijn ervaring met Manja als coach is dat ik vind dat zij in staat is goed te luisteren. Door haar betrokkenheid die ik ervaren heb, ontstond er al snel een vertrouwende sfeer en dat werkt inspirerend. Zij is in staat tijdens onze sessies die ik met haar deelde te vertalen, waar ik zat naar iets positiefs, naar mijn talenten en kwaliteiten. Daarnaast vind ik Manja een fijn en positief mens. Je merkt dat Manja heel veel mensenkennis heeft en ervaring in het coachen, en dat zij dit met veel plezier doet!

Niels
Assistent Vestigingsmanager Verf groothandel
Onlangs heb ik deelgenomen aan een kort loopbaantraject bij Manja. De gesprekken vond ik erg fijn. Manja luisterde goed  en stelde goede vragen. Ook kreeg ik interessante huiswerkopdrachten mee. Door de sessies te volgen heb een duidelijk beeld gekregen over wat ik leuk vind en waar mijn kracht ligt. Manja heel erg bedankt.

Chris
Maatschappelijk werker
Toen ik ziek thuis kwam te zitten, had ik de mogelijkheid uit twee aangewezen re-integratie bureaus vanuit het UWV en het werd uiteindelijk Agathon waar Manja bij zat. Tijdens de intake liet Manja mij uithuilen zonder daarover te oordelen wat bij mij de doorslag gaf om voor een meer persoonlijke benadering te kiezen dan door een organisatie die mij meer als nummer zag en voor het geld ging. Dit voelde voor mij niet goed om me dan op zo'n manier te laten begeleiden. Tijdens mijn traject bij Manja heeft zij mij mijn talenten in laten zien en mij aangemoedigd om vrijwilligerswerk te gaan doen wat uiteindelijk heel goed heeft uitgepakt. Verder droeg Manja mij passende ideeën aan die voor mij als mens heel prettig waren. Ik heb altijd het gevoel gehad dat Manja mij echt zag en naar mij wilde luisteren. Een heel sterk punt vond ik van Manja ook dat ze zo intuïtief is en dat zij mij op vacatures liet kijken/zoeken waar ik nog niet eerder aan gedacht had. Wat ik heel prettig aan Manja vind is dat zij het niet voor mij invult en daarin mijn eigen pad laat gaan. Dit doet zij door aandachtig te zijn, een empathisch inlevingsvermogen naar mij over te brengen. Als iemand goed kan luisteren vind ik dat een kunst en spreekt door de stilte de ware persoon. Voor mij is dat van mens tot mens. Het enthousiasme van Manja is ook iets wat mij aanspreekt. Het werkte voor mij vaak heel aanstekelijk. Leer het kleine te zien en ook dat wat is te accepteren zoals het is. Op dit moment voel ik mij erg gesterkt en doordat ik even met Manja mocht opreizen, heb ik weer lucht gevonden om verder te gaan. Ik weet dat je het als mens zijnde zelf heb te doen en toch is het fijn om even met iemand te kunnen sparren en dat was Manja blijkbaar dus in de afgelopen tijd. Ik ben dankbaar dat het zo is gelopen en kan Manja van weg haar ZIJN echt aanraden!

Debbie
Laborante
Manja heeft mij erg op weg geholpen, door mij zelf in oplossingen te laten denken, maar ook handvatten aan te reiken die mij net dat zetje gaven om toch door te gaan met mijn zoektocht. Zij is niet veroordelend of beoordelend. Er heeft maar één gesprek plaatsgevonden, maar tijdens dat gesprek had ik het gevoel dat de tijd werd genomen en er zeker geen abrupte beslissingen genomen zouden worden. Zo kom je in je eigen tijd tot je eigen doel. Ik vond het zeer prettig om dit al wandelende voort te doen, hierdoor wordt er een gemoedelijke sfeer gecreëerd.

Ananda
Manager kinderdagverblijforganisatie
Nadat ik, na ruim 21 jaar, van de ene op de andere dag te horen kreeg dat ik niet meer nodig was binnen de organisatie waarvoor ik werkte, heb ik contact gezocht met Manja. Na een innerlijke zoektocht van wat ik wilde (voornamelijk wat werkt betreft) heb ik de balans gevonden. Manja heeft mij meegenomen in mijn eigen proces. Zij liet mij zelf de oplossing bedenken maar stond mij bij en stuurde waar nodig was. Tijdens de wandelingen in de duinen heeft Manja mij laten inzien wat wel en vooral niet belangrijk voor mij is. Manja was altijd erg betrokken, enthousiast, een geweldig inlevingsvermogen, prettige gesprekspartner zonder direct met een oplossing te komen, na elke sessie samenvattend en flexibel. Manja, ik heb ontzettend veel van je geleerd en heb de wandelingen gezellig, leerzaam, verhelderend en vooral heerlijk gevonden. Bedankt!

Fatima
Deelnemer sollicitatietraining hoger opgeleiden uit de financiële sector voor de belastingdienst
Vorige week was super leerzaam en gezellig tijdens de sollicitatietraining. Jij doet je werk met enthousiasme en passie waardoor onze doelen zijn bereikt.... Dank u daarvoor.

Elisa
Leerkracht basisonderwijs
Recent een minitraject bij Manja gehad. Nu gestart met een nieuwe opleiding! In een korte tijd weet ze een lijn te brengen in mijn plannen en enthousiast te maken!

Dick
MBO 4 bedrijfsadministratie afgerond
Via Stichting Moves kwam ik in contact met Manja. Stichting Moves is een loopbaantraject voor jongeren. Ik heb Manja leren kennen als een goedlachse dame. Zij is zeer positief en dat gaf mij een goed gevoel om open te zijn. Ze bekijkt per persoon welke aanpak in het loopbaantraject het beste is. Ondanks dat we maar 3 gesprekken hebben gevoerd had ik toch een beter beeld van wat ik later wil gaan doen. Kortom Manja heeft mij goed geholpen om de juiste keuze te maken.

Anuschka
Adviseur en projectmanager
Ik heb een heel fijn traject voor loopbaancoaching afgerond met Manja. Ze is open en betrokken. Doordat ze echt contact weet te maken, is het makkelijk om je open te stellen en op die manier kan Manja echt verder helpen. Manja zet haar vakkennis, ervaring, mensenkennis in en is bereid haar netwerk te delen. Zo heeft zij mij verder geholpen om stappen te zetten naar (ander) werk en mijn zelfvertrouwen op te bouwen

Cis Groen
ProfCare 
Vanuit onze Arbodienstverlening van ProfCare hebben wij regelmatig partners in het land nodig tbv de uitvoering van 2e spoor trajecten. In deze hebben wij Manja Schipper in gehuurd van New Skipper Coaching. Manja weet met haar kennis, empathie, enthousiasme en betrokkenheid alle betrokken partijen op de juiste wijze van dienst te zijn. Ze doet dit op een zeer correcte en vriendelijke manier. Daarnaast houdt ze zich perfect aan gemaakte afspraken en doorlooptijden! Samenvattend: Een zeer professionele mobiliteitsadviseur met een goede kennis van de 2e spoor trajecten en de bijhorende wet- en regelgeving!


Anoniem.
UWV traject. Zonder jou was het idee om bij deze werkgever te solliciteren nooit naar voren gekomen. Jij hebt geluisterd toen ik vroeg aan te vullen waar ik zelf te onzeker voor was. Jij hebt een werkplek voor mij weten te creëren waar ik voorzichtig kon opbouwen door op een praktische manier mijn talenten te laten zien. Er is nu ruimte voor training en persoonlijke ontwikkeling. Allemaal elementen die ik met jou hulp heb mogen ontvangen.
Dank je wel Manja!