New Skipper Coaching
De navigatie naar uw succes

Assessments


Assessments kunnen los en als onderdeel van een training of een traject worden ingezet.


Voor wie?
· Voor ondernemers: wat kun jij nog aan je zelf verbeteren/ontwikkelen om de boel vervangen, je team nog beter aan te sturen of wil je bepaalde patronen doorbreken?
· Voor leidinggevenden/managers: meer grip krijgen op de situatie?
In welke situatie kun je wel wat meer ruggengraat gebruiken of wil je juist wat flexibeler zijn zonder dat je het gevoel hebt dat je de controle verliest? Waar liggen jouw ontwikkelpunten?

· Voor werknemers: past deze baan nog wel bij je? Heb je vaak een conflict met je collega?
Een ander kun je niet veranderen, alleen jezelf. Hoe pak je dat dan aan? Wil jij je nog verder ontwikkelen? Op welk gebied?
· Voor werkzoekenden: Wat nu? Wat dan wel? Waar?

· Voor teams: hoe kunnen jullie nog beter met elkaar samenwerken?


Waarom?
Soms kan het wel verstandig zijn om een assessment in te zetten. Soms als reflectie of bezinningsmoment, als instrument om snel tot de kern te komen of als onderzoek om bepaalde patronen te kunnen doorbreken.
Ook bij werving & selectie, loopbaankeuzes, leiderschapsontwikkeling, talent of carrière vraagstukken kan het nuttig zijn om een assessment in te zetten.

Manja Schipper heeft onder andere een licentie van Pearson Academy (psychologische onderzoeken). Daarnaast heeft Manja een licentie van Learning & Development support.   .is gecertificeerd en bevoegd om de drijfverenscan van Intodrives in te zetten.

Voorbeelden wat onderzocht kan worden:
Inzicht in mentale weerbaarheid, mentale veerkracht en groei, drijfveren,  stressbestendigheid, werkwaarden, coopingstijlen, loopbaaninteresses.
Neem contact op om de mogelijkheden te onderzoeken.